Svartisen VVS gruppebilde på Spildra skoleVår samarbeidspartner, Svartisen VVS, får flott omtale på det nye helt nye bransjenettstedet nemitek.no: Dette er Svartisen VVS. Fem års stødig drift av Svartisen VVS er slett ingen sovepute for årets gründer i Meløy kommune. Takk for at vi i fortellfortell fikk fortelle om de nye grepene som Svartisen VVS har tatt!

Vi gjengir artikkelen her:


Mens bedriftens hittil største byggeprosjekt på Spildra skole nærmer seg ferdigstillelse, har daglig leder Stig Einar Mork tatt grep for å sikre den lokale tilhørigheten og konkurransekraften.

Stig Einar Mork ser alltid etter måter å forbedre rørleggerbedriften på. Det sterke ønsket om å utvikle bedriften videre ligger til grunn for alle valg som tas. Det er bakgrunnen for at Svartisen VVS velger å stå utenfor kjede fra januar 2019.


– For oss er det viktig å ha vårt eget særpreg, og ikke bli standardisert gjennom kjede. Tilbudet vårt er spesialtilpasset kundene våre her, forteller bedriftseieren.


Servicebilene med den nye firmalogoen har begynt å rulle på veiene. Den nye logen viser tilhørigheten til fjellene og breen, og nye nettsider ble lansert i høst.

– Vi er nøyaktig de samme som før, det er bare drakten som er ny, forklarer Mork.


HAR VOKST MED KUNDENE


Det er fem år siden rørleggerbedriften Svartisen VVS ble startet fra Stig Einars hjemmekontor på Halsa. Drømmen om å skape noe, å gi tilbake til lokalsamfunnet, var drivkraften bak lange dager ute på rørleggeroppdrag og kvelder med papirarbeid. Bedriften som startet som et “one man show”, har vokst til dagens seks medarbeidere. Helt som planlagt.


– Vi har vokst i takt med behovet og etterspørselen i markedet hos både proff- og privatkunder i Meløy, Rødøy og Gildeskål, beskriver han.


SKREKKBLANDET FRYD


Det var en stor tillitserklæring og anerkjennelse å vinne oppdraget med å levere sanitær- og varmeanlegg på Spildra skole til en verdi av 7,5 millioner kroner. For en liten, lokal rørleggerbedrift er dette en betydelig kontrakt. Det var derfor en spesiell dag da to av rørleggerne kunne starte arbeidet med å rigge seg til på anlegget høsten 2017.


– Det er med skrekkblandet fryd vi har tatt på oss et så stort prosjekt. Vil vi klare å henge med, klarer vi å få leid inn ekstra personell når behovet er der? Spørsmålene blir veldig mange. Men likevel føles det veldig bra å kunne få et så stort prosjekt i porteføljen vår, forteller Stig Einar.


Prosjektet Spildra skole er det største Svartisen VVS har hatt hittil. På det meste har åtte rørleggere vært involvert i byggearbeidet samtidig. Arbeidet nærmer seg ferdigstillelse, og første skoledag på den nye barne- og ungdomsskolen vil være i februar 2019.

Til artikkelen i nemitek.no

Til Svartisen VVS


Svartisen VVS Spildra Skole