FLOW_elektro_midt_norge_Nils_Godtfred_Bjørnerud_Roger_Tørset_facebook3FLOW Group består av flere solide og velrenommerte entreprenører innenfor rør, elektro og klima, og er blant Norges ledende selskaper innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet. Vi har laget en serie artikler og pressemeldinger om selskapets ide, konsept og nyetableringer, nå om nysatsningen FLOW Elektro Midt-Norge. Foto: FLOW Group
 

Artikkelen som fortellfortell har produsert:

 

Nils Godtfred Bjørnerud og Roger Tørset solgte seg inn som team da FLOW Group søkte etter leder til sin nye elektrosatsning i Trøndelag. - Vi hadde ikke gått i gang med å bygge opp en ny elektroentreprenør uten en solid aktør som FLOW Group i ryggen.

  
Nils Godtfred Bjørnerud og Roger Tørset solgte seg inn som et team til å lede nysatsningen FLOW Elektro Midt-Norge med Nils som daglig leder, og Roger som faglig leder. Sammen dekker de hele tre beslektede elektrofag; elektro, automasjon og ekom, med nødvendige autorisasjoner.
 
Første gang Nils Godtfred Bjørnerud (37) ble tipset om den ledige jobben med å bygge opp den nye elektroentreprenøren, FLOW Elektro Midt-Norge, slo han det fra seg. Da tanken ikke ville slippe taket helt, kontaktet Nils sin tidligere kollega, Roger Tørset (53) og ba om råd. 

- Du skal ikke sitte på gamlehjemmet og angre på at du ikke satset,
var rådet Roger ga. 
 

Ansatte et team

 
Det ble etter hvert mange samtaler mellom Nils og Roger. Både Nils og Roger har tung bakgrunn fra elektrobransjen, og Roger hadde alltid snakket om å starte en egen bedrift. I løpet av samtalene vokste idéen om å være med på en ny og spennende reise sammen med den flerfaglige aktøren FLOW Group.
 
FLOW Group består av flere solide og velrenommerte entreprenører innenfor rør, elektro og klima, og er blant Norges ledende selskaper innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet. Hver bedrift representerer FLOW Group i et geografisk område, men samarbeider med andre aktører på andre tekniske fag med partnere innenfor og utenfor grupperingen.
 
Å ta sats sammen med en aktør som kan tilby profesjonelle kunder VVS og klima i tillegg til elektro, tiltrakk både Nils og Roger.
 

 
- Du skal ikke sitte på gamlehjemmet og angre på at du ikke satset,
var rådet Roger ga.
- Roger Tørset
 

 
Du skal ikke sitte på gamlehjemmet og angre på at du ikke satset Roger Tørset
- Ingen av oss hadde jo planer om å bytte jobb, vi hadde det utmerket der vi var. Men, å få være med på å bygge opp en profesjonell bedrift fra grunnen av sammen med en profesjonell og fremoverlent aktør som FLOW Group synes vi var en unik mulighet vi ikke ville la gå fra oss, legger Nils til.
 
FLOW_elektro_midt_norge_Roger_TørsetDe bestemte seg for å selge seg inn som et team til å lede nysatsningen FLOW Elektro Midt-Norge med Nils som daglig leder og Roger som faglig leder. Sammen dekker Nils og Roger hele tre beslektede elektrofag; elektro, automasjon og ekom med aktuelle autorisasjoner.
 
FLOW Group ble begeistret for å ansette et ferdig team, og i januar hadde Roger sin første arbeidsdag i FLOW Elektro Midt-Norge, mens Nils var på plass etter endt pappaperm i februar.
  
Med daglig og faglig leder på plass, kunne arbeidet med å bearbeide kunder og å få på plass dyktige fagfolk ta til. Den nyetablerte elektrobedriften er samlokalisert med FLOW Trøndelag VVS i Tempeveien i Trondheim.
 
Nils og Roger erfarer at stadig flere av de profesjonelle kundene ønsker trygghet og en enklere hverdag, uten for mange å forholde seg til. Kundene ønsker helhetlige og tverrfaglige løsninger i prosjektene. Et tett samarbeidet om å levere rør, ventilasjon og elektro til felles prosjekter i regionen har gitt nye oppdrag til både FLOW Elektro Midt-Norge og FLOW Trøndelag VVS, hvor rørentreprenøren har egen klimaavdeling.
 
- Det er gøy å se at nystartede FLOW Elektro Midt-Norge allerede bidrar til nye oppdrag til nabobedriften vår, sier daglig leder Nils.
 
FLOW_elektro_midt_norge_Nils_Godtfred_Bjørnerud
Nils angrer ikke på at han kontaktet sin tidligere kollega Roger om å starte opp FLOW Elektro Midt-Norge sammen med FLOW Group. Nils hadde sin første arbeidsdag etter endt pappaperm i februar. Foto: FLOW Group
 
 
Den nystartede elektroentreprenøren står fullt og helt på egne ben som selskap og bearbeider markedet i sitt geografiske område. Bedriftene i FLOW Group samarbeider imidlertid om felles tjenester, som systemer for ledelse, drift, kvalitet, økonomi, innkjøp og opplæring. Det faglige og kollegiale fellesskapet er sterkt og bidrar til at alle bedriftene i grupperingen utvikler seg, ut fra eget marked og ståsted. Kontinuerlig læring løfter alle bedriftene.
 
- Denne måten å arbeide på gir frukter. Vi opplever at vi ikke er presset inn i et tungt system. Tvert imot nyter vi godt av vår kjennskap til markedet i Trøndelag, samtidig som vi har kunnet ta i bruk systemene som FLOW-bedriftene har utviklet, sier faglig leder Roger.
 
Begge understreker at de ikke hadde gått i gang med en nyetablering, om det ikke var for FLOW Group sin måte å jobbe med markedet på, og systemene som er bygget opp og bare var å ta i bruk.
  

I gang med ISO 9001-sertifisering


FLOW_elektro_midt_norge_Roger_Tørset_skrivebord
 Alle bedriftene i FLOW Group er ISO 9001-sertifiserte. Bedriftene jobber kontinuerlig med å sette i system at bedriftene leverer det som de profesjonelle kundene faktisk forventer av kvalitet. Med daglig og faglig leder på plass, startet også forberedelsene til å sertifisere FLOW Elektro Midt-Norge.

- Vi er imponert over systemene som bedriftene i FLOW Group har utviklet, særlig kvalitetssystemet med ISO 9001-sertifisering. Kun få fagspesifikke tilpasninger måtte til for at systemene skulle fungere optimalt for oss, sier faglig leder Roger.
 

Ønsket velkommen

  
Både Nils og Roger har blitt tatt svært godt imot i bransjen igjen av både kunder og konkurrenter. Det ferske lederteamet har store ambisjoner og har brettet opp armene.
FLOW Elektro Midt-Norge har allerede fått mange henvendelser med ønsker om samarbeid gjennom rammeavtaler og prosjekter i Trøndelag.
 
- Vi er glade for at vi satset på FLOW Group og fikk muligheten til å bygge opp noe helt nytt i byggebransjen som setter kunder og kvalitet i høysetet, avrunder Nils og Roger.
 
Alle foto: FLOW Group
 
 
 
Aktuelt for din bedrift? Kontakt oss for en prat :)