20201110 Stavanger Aftenblad_fortellfortell faksimile


Da Stavanger Aftenblad og journalist Arnt Olav Klippenberg skulle fortelle om bønder kan selge kjøtt, ost og annen kortreist mat, og hvordan butikker kan by på de gode opplevelsene som også gir salg, valgte de å intervjue oss i fortellfortell som fagpersoner.

Stavanger Aftenblad har laget en artikkel om at den tradisjonelle reklamen ikke virker som før, og eksempler på hvordan sauebønder og bedrifter kan markedsføre seg. Og wow! De valgte å intervjue oss i fortellfortell som fagfolk for å si noe om det!

I artikkelen forteller de om sauebonden fra Bjerkreim i Rogaland som ikke bare selger kjøtt, men også en opplevelse. De forteller om Ystepikene som selger storslått himmel og grønne marker i tillegg til ost fra kumelk fra gården. Vi i fortellfortell blir sitert på at kundene vil ha opplevelser og ekte vare. Vi vil ha det snille, nære og varme. For vi får lyst til å handle i en butikk, eller en bedrift, der det er folk som vi føler vi kjenner litt og ikke minst - folk vi liker.

Les artikkelen som Arnt Olav Klippenberg i Stavanger Aftenblad har skrevet her, og du kan laste den ned som pdf (med tillatelse fra Stavanger Aftenblad)

 

20201110 Stavanger Aftenblad_fortellfortell_2


20201110 Stavanger aftenblad_fortellfortell

 

Vil du vite mer om historiefortelling for din bedrift, - kontakt oss gjerne.