SanSwiss_nettsider_storytelling_fortellfortell-1

Den sveitsiske dusjprodusenten SanSwiss etablerer seg i Norge, og bygger nå opp et forhandlernett. Nettsider oversatt til norsk er en pillar i lanseringen og hovedkanal for å formidle historiene om det gode liv på badet. Takk for oppdraget med å oversette nettsidene fra engelsk til norsk!
I spissen for etableringen i Skandinavia står mangeårig nestor i VVS-bransjen, Yngve Pettersen.

Dusjene fra SanSwiss er både utbyggerens, arkitektens og rørleggerens drøm. Med uendelig mange størrelser, designvarianter og tilpasninger med skreddersøm etter mål og behov, er dusjprogrammet så godt som komplett. Ikke minst er dusjene monteringsvennlige og i høy, sveitsisk kvalitet. Den kontinentale stilen appellerer til mange. Dette er opplevelsen av merkevaren SanSwiss å formidle på nettsidene sine.

Gode nettsider gir et godt utgangspunkt for å forteller historiene om en merkevare. Vi ønsker SanSwiss lykke til med å fortelle historiene om det gode liv på badet og fornøyde kunder.

Det har vært både interessant, krevende og gøy å bruke våre erfaringer og kunnskaper fra VVS-bransjen i oversettelsen. Takk for oppdraget!

Se sanswiss.no

Se pressemelding i VVSforum