Rita Iren Horsdal er nytt tilskudd i fortellfortell. Med bakgrunn fra markedsføring, kommunikasjon og kjededrift, i kombinasjon med arbeidsglede, engasjement, struktur og oversikt, blir hun en solid ressurs for fortellfortell sine kunder fremover.

Rita Iren Horsdal Jønsberg er gründer, forteller og ansvarlig for marked og kommunikasjon i fortellfortell.

Rita Iren Horsdal er nyeste tilskudd i fortellfortell.

- Etter 30 år som fast ansatt ser jeg frem til å jobbe for meg selv og styre dagene og prosjektene mine selv. Når jeg nå knytter meg til fortellfortell får jeg jobbe videre med markedsføring og kommunikasjon som jeg vet virker, og jeg får hjelpe nye kunder i forskjellige bransjer. Jeg gleder meg til å møte og jobbe med mange nye mennesker. Nå får jeg gjøre mer av det jeg liker aller best - å fortelle spennende historier i ulike kanaler, særlig digitale, sier Rita Horsdal Jønsberg.

Som leder for markedsføring og kommunikasjon i en av landets største rørleggerkjeder, har Rita masse erfaring og kompetanse som kommer fortellfortell sine kunder til gode. To rørleggerkjeder har hun vært med på å bygge opp fra grunnen av gjennom nesten tyve år. Like lenge har hun jobbet sammen med daglig leder og forteller i fortellfortell, Per-Magne Nygaard.

– Jeg er så glad for å ha fått Rita med på laget. Vi har jobbet sammen i nesten 20 år tidligere og er et godt team. Vi har kompetanse og erfaring som utfyller hverandre. Ikke minst har vi masse positiv energi. Det smitter, og i utallige små og store prosjekter har vi sett våre kunder lykkes sammen med oss, sier Per-Magne. 


Dette er Rita

 

Rita er 51 år, bor i et gammelt, gult “julehus” i Bodø sammen med mann og russekjæreste Tom Lars, pluss en gammel rød katt, Kasper. De to voksne barna bor begge i Trondheim. Ida, som er 27 år med en master i medievitenskap fra NTNU er også tilknyttet fortellfortell. Sønnen Lars studerer markedsføring på BI.

På fritiden ser du henne gjerne på hytta på Vatnvatnet, på et SUP-brett (stand up paddle board), på tur i fjell og mark, eller kanskje på en eller annen konsert.


Samarbeid i nesten 20 år

Per-Magne og Rita har jobbet sammen i nesten 20 år. Det var Per-Magne som ansatte Rita som markedskoordinator i Nilsson VVS i Bodø i 1999. Siden den gang har Per-Magne og Rita delt en fantastisk reise med både opp- og nedturer, heldigvis flest oppturer.

Tre fusjoner hos tidligere arbeidsgivere gjør enhver robust. Du lærer å sitte lett på stolen og å raskt omstille deg. Det har vært enorme endringer i arbeidslivet siden jeg som 21-åring startet å jobbe som kontorfullmektig i resepsjonen til Husbanken sitt avdelingskontor i Bodø.

– Jeg føler meg heldig som har hatt ledere som har satset på meg. De har hele tiden gitt meg nye oppgaver, særlig de nye oppgavene som fulgte med da internett kom. Etter det nye oppgaver som kom sammen med sosiale mediers inntreden i både privat- og arbeidsliv. Jeg tror jeg kan kalle meg en internett-pionér, forteller Rita.

Lær alltid

Endringsviljen og fleksibiliteten kommer også fortellfortell sine kunder til gode. Utdanningen innenfor markedsføring og kommunikasjon har hun tatt på kvelden etter arbeidstid over flere år. I dag skjer endringer så fort at læringen må skje kontinuerlig, og i begynnelsen av juni gjennomførte Rita en sertifisering i Inbound marketing. Denne vil hun ha god nytte av på oppdrag for fortellfortell. 

Les våre betraktninger om livslang læring

Også Per-Magne er opptatt av læring.

– Jeg vil gjerne gjengi Brian Halligan, en av grunnleggerne til det amerikanske digitalselskapet Hubspot. Han sier at i dag handler det ikke om å få mennesker som kan alle ting med seg på laget, men å få med seg mennesker som vet hvordan de kan tilegne seg ny kunnskap. Derfor er læring viktig i alt vi gjør og for måten vi arbeider på i fortellfortell. Vi i fortellfortell setter mennesket i sentrum, vi er lettbente og uredde, sier Per-Magne.

Fortellfortell er markedsavdelingen som bedrifter ikke trenger ansette, men kan leie inn når de har behov for det. Vi brenner for å hjelpe bedrifter med å være til stede i digitale kanaler med godt innhold som selger.

Les mer om oss i fortellfortell


Vær synlig


I dag må må en bedrift være synlig i digitale kanaler, gjerne daglig eller flere ganger i uken. Man må ha en historie å fortelle. Mange bedrifter erfarer at det både kan være vanskelig å finne ut av hvilken markedsføring som virker best og hvilke kanaler som er smart å bruke. Og, ikke minst, hvordan gjennomføre det. Endringer i markedet og verden rundt oss skjer raskt, og det som virket i går, fungerer ikke nødvendigvis i dag. Da kan fortellfortell hjelpe.

– Med styrket lag og enda større kapasitet, er vi klare for nye kunder og nye oppdrag, det er bare å ta kontakt med oss i fortellfortell, oppfordrer Per-Magne.


Ta kontakt med oss på telefon, chat eller e-post:

  • Per-Magne Nygaard,  daglig leder, ansvarlig for salg, forteller og eier tlf. 915 93 820,
    e-post permagne@fortellfortell.no
  • Ida Johanne Jønsberg, fagansvarlig og freelance forteller tlf. 907 55 109,
    e-post ida@fortellfortell.no
  • Rita Iren Horsdal, ansvarlig for marked og kommunikasjon, eier og forteller tlf. 906 65 650, e-post rita@fortellfortell.no

LES OM HVA VI KAN HJELPE DIN BEDRIFT MED