Nordlandssykehuset_SaltenDPS_storytelling_fortellfortell

Hver måned presenterer "Bodø i Vinden" spennende stillinger i Bodø, og vi i fortellfortell er veldig stolte av at vi har laget historiene om de første stillingene som presenteres denne gangen for Nordlandssykehuset og Salten DPS.

Stillingsmarkedsføring anno 2019


Nordlandssykehuset er fremoverlente og går nye veier når de skal presentere ledige stillinger, særlig spesialiststillinger. Gjennom historiefortelling forteller HR-avdelingen på Nordlandssykehuset om de ledige stillingene, og der kommer fortellfortell inn i bildet! I kombinasjon med målrettet digital markedsføring gjennom Frantz AS, når Nordlandssykehuset bokstavelig talt en kirurgisk målgruppe over hele verden når de skal kommunisere med de riktige menneskene.

Vi har fått fortelle om Salten DPS som søker etter spesilister og overleger, og har fortalt historiene til Tore og Gro som jobber der fra før. Vi har fått følge med Tore og Gro på jobb og forteller fra deres jobbhverdag, sett fra potensielle nye kollegaers perspektiv. 

10 spennende stillinger i Bodø

Hver måned presenterer Bodø i Vinden nye, spennede stillinger i Bodø og regionen rundt. Vi ble ekstra glade da vi så at første stillinger som presenteres er stillingene vi har hjulpet Nordlandssykehuset å fortelle om.

Se listen over de 10 stillingene som Bodø i Vinden presenterer


Historiene om Tore og Gro fortalt med tekst og bilder

Nordlandssykehuset_SaltenDPS_oppdrag_storytelling_fortellfortellHistoriene om Tore og Gro kan du lese på Nordlandssykehusets nettsider for ledige stillinger.

Frantz AS har satt opp landingsside og stått for selve annonseringen.

Ta en titt her

I tillegg til å bli kjent med så flotte mennesker, har vi lært veldig mye fra en verden som er nokså annerledes enn den vi kjenner fra før.


Takk for oppdraget!