Systemhuskatalog_Birgitte_Andersen_1

Systemhus sin huskatalog for 2019-2021 er klar for alle med husplaner, og markedssjef Birgitte Andersen i Systemhus gleder seg over å kunne presentere 164 sider husinspirasjon for både hode og hjerte. Mange aktører har deltatt i arbeidet med huskatalogen, og vi i fortellfortell fikk oppdraget med å lage flere av fagartiklene.

- Huskatalogen er et av våre fremste salgsverktøy, vi merker ingen nedgang i etterspørselen etter den, erfarer Birgitte i Systemhus. Hun forteller om kunder som i hovedsak orienterer seg digitalt, men som liSystemhuskatalog_Birgitte_Andersen_3kevel ønsker å bla i en katalog, se og notere.


I tillegg til selve huskatalogen, vil innholdet leve på nettsidene til Systemhus og øvrige digitale kanaler.


- Flere av husmodellene presenterer vi i 360-gradersvisninger på nettet. Fremover vil vi nok se enda flere, og gode digitale måter å presentere husene våre på, slik at kundene får en enda bedre følelse av hvordan det vil være å leve der, sier Birgitte.


I løpet av noen hektiske uker i vår har Birgitte, kollegaer og samarbeidspartnere jobbet frem et solid produkt. De 164 sidene inneholder en rekke populære og tidsriktige huspresentasjoner hvor friske og gode husmodeller presenteres sammen fagartikler om miljø, smarte hjem, lys, lyd, miljø. I tillegg finner vi reportasjer hjemme hos 3 ulike familier, alle med ulike behov.


Takk for oppdraget med å bistå med artiklene om blant annet miljø, smarte hjem, kjøkken, lys, lyd, inneklima, og reportasjen fra familien Gjestvang ved Mjøsa!

Ønsker du å se katalogen? Bestill den hos Systemhus

Kontakt oss for en prat