Om oss i fortellfortell


Om oss i fortellfortell


Vi er et markedsføringsbyrå som hjelper bedrifter med å bygge merkevare, ved å fortelle ekte historier og lage godt innhold som engasjerer og bygger tillit. 

Vi har spesialisert oss på storytelling og innholdsmarkedsføring i digitale kanaler, og jobber på en systematisk og effektiv måte med kunder over hele landet.

Hver dag skapes små og store historier i bedrifter av menneskene som jobber der. Det finnes mye kunnskap og ferdigheter som fortjener å deles. Det er derfor vi har valgt å fortelle om det. Derfor er vi fortellfortell.

 

Vi er lettbente og digitale med "kontor" der vi til enhver tid er.
Det gjør at vi raskt kan snu oss og håndtere små og større oppdrag over hele landet.

I mer enn 20 år har vi vært så heldige å få inspirere, begeistre og skape entusiasme hos andre, med historier om bedrifter og menneskene som jobber der.
Vi har lang erfaring fra kjededrift og få bedrifter og med det få mennesker til å jobbe sammen for å nå felles mål.

- Vi har spesialisert oss på storytelling og godt innhold for bedrifter i digitale kanaler som bygger merkevare

- Vi er lettbente, bruker effektive, digitale verktøy og har kontor der vi til enhver tid er

- Vi oppdaterer oss kontinuerlig for å alltid ha fersk kunnskap om storytelling og innholdsmarkedsføring og salg i digitale kanaler

- Vi har sertifiseringer fra Hubspot i inbound, inbound marketing, inbound email marketing og inbound sale

- Vi har lang og variert erfaring fra mange typer bedrifter bransjer

- Vi har omfattende erfaring med B2B-kommunikasjon

- Vi har et helhetssyn på markedsføring, kommunikasjon og salg og hva som skal til for å få alt til å henge sammen og få endringer til å skje

- I mer enn 20 år har vi vært så heldige å få inspirere, begeistre og skape entusiasme hos andre, med historier om bedrifter og menneskene som jobber der

- Vi har lang erfaring fra kjededrift og få bedrifter og med det få mennesker til å jobbe sammen for å nå felles målVi jobber etter inbound filosofi, det vil si at vi jobber for å tilføre verdi og hjelpe kunden gjennom hele kjøpsreisen med godt innhold. Vi er sertifiserte i Hubspot Inbound, Hubspot Inbound marketing, Hubspot Inbound Sales og Hubspot Inbound Email Marketing.

For å hjelpe kundene våre med tjenester utover vår kjernekompetanse, har vi et nettverk av andre bedrifter som vi samarbeider med.

Slik hjelper vi degTil personvernerklæring

Se hvordan vi tenker på bloggen vår

fortellfortell AS, org. nr. 921 187 599
Forretningsadresse: Hammarn 20, Bodø Panorama H0601, 8003 Bodø


 

fortellfortell_Per_Magne_Nygaard

Hvem er vi:

Per-Magne Nygaard, forteller og daglig leder

Per-Magne har over 35 års erfaring fra markedsføring og salg, både B2B og B2C. Per-Magne har jobbet med inbound marketing i 5 år og er inbound, inbound Sales og inbound email marketing sertifisert.

Per-Magne har erfaring fra mange bransjer og bedrifter innenfor møbelindustrien, finans- og bygg. Han har vært med på å bygge opp to rørleggerkjeder og en peiskjede. Har erfaring fra styrearbeid som styreleder og styremedlem. Er genuint opptatt av å lykkes sammen med kundene.

E-post permagne@fortellfortell.no

LinkedIngray

fortellfortell_Rita_Iren_Horsdal_2

Rita Iren Horsdal - ansvarlig for kommunikasjon og forteller

Rita har mange års erfaring med digital markedsføring og kommunikasjon både på strategisk og praktisk plan. Hun startet opp fortellfortell etter å ha vært markeds- og kommunikasjonsansvarlig i en av landets største rørleggerkjeder.

Har bred erfaring fra markedsføring og kommunikasjon både på privat- og bedriftsmarkedet. Rita har jobbet med inbound marketing i 5 år og er sertifisert i inbound, inbound marketing og inbound email marketing. Har utdanning innenfor markedsføring, kommunikasjon og multimedial nettjournalistikk fra BI og Nord Universitet.

Er en "internett-pionér" med lidenskap for digital kommunikasjon og digital historiefortelling.

E-post: rita@fortellfortell.no

LinkedIngray

Ta en digital kaffeprat med oss!