Om oss i fortellfortell


Om oss i fortellfortell


Vi er markedsavdelingen du kan leie - når du trenger det.


Vi lagde markedsavdelingen vi selv drømte om å leie, når vi trengte hjelp med digital markedsføring og salg. Vi så at vi kunne skape vekst, energi og entusiasme når vi jobber med kundene våre. 

Basen vår er i Bodø, men vi jobber "i skyen" og har kunder over hele landet.

Kombinasjonen av lang erfaring fra strategisk og operativt markedsarbeid, salg, strategi, forretningsutvikling og fersk kompetanse på digitale verktøy gjør oss unike. Vi jobber etter inbound filosofi, det vil si at vi jobber for å tilføre verdi og hjelpe kunden gjennom hele kjøpsreisen med godt innhold. Vi er sertifiserte i Hubspot Inbound, Hubspot Inbound marketing, Hubspot Inbound Sales og Hubspot Inbound Email Marketing.

Når kundene våre har behov for tjenester utover vår kjernekompetanse, samarbeider vi med andre bedrifter.

Leie en markedsavdeling eller ansette?

Slik hjelper vi deg

fortellfortell AS, org. nr. 921 187 599
Forretningsadresse: Slåttlia 5, 8072 Bodø 

Til personvernerklæring

Se hvordan vi tenker på bloggen vår

Slik arbeider vi

 

  • Vi setter mål for hva vi skal oppnå sammen.
    Vi avklarer også arbeidsform og en ramme for arbeidet som skal gjøres.

  • Vi beskriver personas, kjøpsreise og aktuelle kommunikasjonskanaler - gjerne i et arbeidsmøte på Skype, Google Hanouts, telefon, eller over bordet

  • Innholdsstrategi og plan for innhold og spredning av budskapet

  • CTA (Call to Action), landingssider og håndtering av leads

  • Søkemotorer

  • Vi lager innhold til ulike digitale kanaler, som tekst, foto, illustrasjoner, enkel video

  • Måling og evaluering

 

Per-Magne-crop

Hvem er vi:

Per-Magne Nygaard, forteller, daglig leder og ansvarlig for salg

Per-Magne har over 35 års erfaring fra salg, salgsledelse og forretningsutvikling i ulike typer bedrifter. Han har erfaring fra markedsføring og salg både i bedrifts- og privatmarkedet. Per-Magne har jobbet med inbound marketing i 4 år og er inbound, inbound Sales og inbound email marketing sertifisert.

Per-Magne har også erfaring fra bedrifter innenfor møbelindustrien, finans- og byggebransjen. Han har vært med på å bygge opp to rørleggerkjeder og en peiskjede. Har erfaring fra styrearbeid som styreleder og styremedlem. Er genuint opptatt av å lykkes sammen med kundene.

E-post permagne@fortellfortell.no

LinkedIngray

Rita Horsdal Jønsberg

Rita Horsdal Jønsberg - ansvarlig for marked og kommunikasjon samt forteller

Rita har mange års erfaring med digital markedsføring og kommunikasjon både på strategisk og praktisk plan. Hun startet opp fortellfortell etter å ha vært markeds- og kommunikasjonsansvarlig i en av landets største rørleggerkjeder.

Har bred erfaring fra markedsføring og kommunikasjon både på privat- og bedriftsmarkedet. Rita har jobbet med inbound marketing i 4 år og er sertifisert i inbound, inbound marketing og inbound email marketing. Har utdanning innenfor markedsføring, kommunikasjon og multimedial nettjournalistikk fra BI og Nord Universitet.

Er en "internett-pionér" med lidenskap for digital kommunikasjon og digital historiefortelling.

E-post: rita@fortellfortell.no

LinkedIngray

Ida Johanne Jønsberg

Ida Johanne Jønsberg - forteller og fagansvarlig 

Ida er utdannet medieviter med master innen visuell kommunikasjon. Hennes masteroppgave ble gjort i samarbeid med en nyoppstartet bedrift i Trondheim. Masteroppgaven var en fordypning i visualisering og presentasjon av produkter i et miljøorientert og etisk perspektiv. Hun er god på foto, forklaringsvideoer og illustrasjoner. Har erfaring i innholdsproduksjon fra studentavis og diverse freelance kommunikasjonsoppdrag. For tiden jobber Ida hos Min Memoria, men tar ekstra oppdrag for fortellfortell.

E-post: ida@fortellfortell.no

LinkedIngray