Skip to content

 

 Om oss 

 

 

Historien vår

Hver dag skapes ekte historier gjennom dedikerte menneskers innsats. Disse historiene kan bli din beste markedsføring, samtidig som du bygger din merkevare og forbedrer omdømmet. Vi hjelper med å finne og fortelle historiene som engasjerer, bygger relasjoner, skaper tillit og tiltrekker nye kunder i de kanalene som er relevante for dine kunder. Vi elsker å fortelle om det!

Idéen om å starte en bedrift tuftet på storytelling kom til oss ute på tur en frisk vårdag i 2018. Vi var begge mellom jobber, og på let etter en ny vei. Tanken om å skape vår egen storytellingbedrift sammen begynte å spire, og fortellfortell som selskap ble etablert den samme sommeren. Siden da har vi fortalt om spennende prosjekter, nye kjedemedlemmer, suksesshistorier om fornøyde kunder, banebrytende løsninger og opplevelser for kundene våre.

Fra starten av har vi holdt til der vi til enhver tid befant oss, takket være at en stor del av jobben vi gjør er digital. De to årene med pandemi berørte også oss mye, men på den positive siden førte pandemien til at flere så mulighetene som ligger i effektivt digitalt samarbeid. Det har blitt mange virtuelle kaffestunder med kunder de siste årene. 

 For kundene våre over hele landet betyr det ingen ting hvor vi jobber fra. For oss betyr det en god del. Sommeren 2023 flagget vi fortellfortell ut fra Bodø kommune og inn i Gildeskål. Vi foretrekker å være en liten bedrift i en distriktskommune, enn ubetydelig i en stor. Fra vår skrivestue på Sandhornøy henter vi arbeidsglede, inspirasjon, naturopplevelser, ro og røtter - en rik blanding som gir nye, engasjerende historier.

Bildet under viser Rita fra fortellfortell som fireåring sammen med hennes farfar Sverre i Horsdal-fjæra, bare 250 meter fra der vår skrivestue står nå. 

Rita-og-farfar-i-Horsdal-1970

 

Tjenester

Teamet i fortellfortell

Per-Magne-Nygaard-fortellfortell-web

Per-Magne Nygaard, forteller og daglig leder

Per-Magne er leder og eier av fortellfortell med mange års erfaring fra markedsføring og salg i både B2B (business to business) og B2C (business to customer)-segmentet. Han har lang og solid erfaring fra mange bransjer og har bidratt til vekst og utvikling i bedrifter innenfor møbelindustrien, finans, bygg- og anlegg.

Han har vært med på å bygge opp flere kjeder innenfor bygg og interiør.  Med sin mangeårige erfaring fra styrearbeid, har han også en sterk forståelse for gode team og å lykkes sammen med kundene. 

Per-Magne har også jobbet med inbound marketing de siste syv årene og har en rekke Hubspot-sertifiseringer. De senere årene har han studert prosjektledelse og miljøledelse på Nord universitet i Bodø. Hvis du er interessert i å vite mer om hvordan storytelling og godt innhold kan utgjøre en forskjell i din virksomhet, er Per-Magne personen å snakke med!

Ta kontakt:
T+47 915 93 820
E permagne@fortellfortell.no  
LinkedIn

Rita Iren Horsdal, digital forteller og kommunikasjonsansvarlig

Rita er en erfaren digital kommunikatør med et hjerte for storytelling og å skape godt innhold. Hun startet opp fortellfortell sammen med Per-Magne etter å ha vært markeds- og kommunikasjonsansvarlig i en av Norges største rørleggerkjeder i mange år.

Med sin utdannelse i markedsføring, kommunikasjon, prosjektledelse og multimedial journalistikk fra BI og Nord universitet, har Rita bred faglig kompetanse. Studiene i multimedial journalistikk har vært sentrale i å forme hennes tilnærming til digital fortelling og innholdsskaping.

Siden 2015 har Rita fordypet seg i inbound marketing med flere sertifiseringer, deriblant content marketing. Hennes lidenskap for digital kommunikasjon og tidlige interesse for internett gjør at hun beskriver seg selv som en pioner som alltid er på utkikk etter nye og engasjerende måter å formidle budskap på.

Rita elsker å skrive og lage innhold som engasjerer publikum, og snakker gjerne med deg om hvordan du kan markedsføre din bedrift i digitale kanaler!

Ta kontakt:
T +47 906 65 650
E rita@fortellfortell.no  LinkedIn 

Rita-Iren-Horsdal-fortellfortell-web

Hvorfor velge oss?

Spesialist på innholdsmarkedsføring og storytelling

Vi har spesialisert oss på godt innhold og storytelling i alle kanalene du trenger. Som nettsider, sosiale medier, nyhetsbrev og presse.
Det betyr at vi ikke er et reklamebyrå som lager absolutt alt du trenger, men vi har samarbeidspartnere som hjelper med det meste!

Ekte engasjement

Vi har et geunint ønske om at din bedrift skal nå målene du har satt. Vårt engasjement er like ekte og inderlig som om vi var deg!

Oppdatert kunnskap

Vi oppdaterer oss kontinuerlig for å alltid ha fersk kunnskap om vårt fag.
Webinarer og konferanser deltar vi på når vi har anledning. Vi har sertifiseringer fra det amerikanske selskapet Hubspot i inbound, inbound marketing, content marketing, email marketing og inbound sales.
Per-Magne har sin utdanning innenfor markedsføring, salg og kommunikasjon, mens Rita har utdanning innenfor markedsføring, kommunikasjon og journalistikk.

Stort nettverk

Vi har et stort og godt nettverk av personer og bedrifter over hele landet. For å hjelpe deg med tjenester utover vår kjernekompetanse eller kapasitet, samarbeider vi med andre dyktige bedrifter.

Oppstartbedrifter

Vi har jobbet med mange oppstartbedrifter og har et stort hjerte for dem, siden vi er en oppstartbedrift selv. Nettverket vårt innenfor entreprenørskap er stort.

Natur og bærekraft

Vi har god innsikt i saker som gjelder miljø, natur og bærekraft.  For kunder har vi gjennomført bærekraftprosjekter og kommunisert budskap om vern og bruk av natur i og utenfor nasjonalparker. Vi lager ekte innhold om ekte tiltak for miljø og klima, ikke grønnvasking. Vi har skrevet under grønnvaskingsplakaten.

Helhet og oversikt

Vi har et helhetssyn på markedsføring, kommunikasjon og salg og hva som skal til for å få alt til å henge sammen. Det får endringer til å skje i en virksomhet.  

Jobber etter inbound filosofi

Vi jobber etter inbound filosofi, det vil si at vi alltid tar utgangspunkt i kunden vi skal nå for å tilføre verdi. Vi har sertifiseringer fra Inbound-selskapet Hubspot og bruker programvaren fra Hubspot daglig i eget markedsføringsarbeid.

Lang og bred erfaring
Vi har lang erfaring i markedsføring, kommunikasjon og salg fra mange typer bedrifter, virksomheter og bransjer. Vi har hjulpet mange bedrifter og virksomheter med å fortelle sine unike historier og knyttet dem tettere mot kundene sine. Denne kunnskapen og innsikten gjennom mange år gjør at vi forstår behovet til din bedrift og kan skape skreddersydd innhold som virker.
Lang erfaring fra kjede og kjededrift

Vi har lang erfaring fra kjededrift. Det gir oss dyp innsikt i verdikjede, forretningsutvikling, konsepter og involvering. Vi har derfor god innsikt i hvordan få bedrifter og aktører til å samarbeide og hva som skal til for å få mange aktører til å gå i samme retning med felles mål.

Kommunikasjons- og innholdsplanlegging

Vi er strukturerte og kan bistå med intern og ekstern kommunikasjonsplan samt plan for innhold i alle kanaler. Vi har god erfaring med ulike planleggingsverktøy.

Fleksible og digitale
Vi er lett rigget lett og er fleksible. Siden vi er digitale, har vi "kontor" der vi til enhver tid befinner oss. Det gjør at vi kan raskt kan snu oss rundt og håndtere oppdrag over hele landet. 

Vil du vite mer?