Skip to content

 

 Om bedriftshistorier med storytelling 

 

 

Skill deg ut med unike historier 

Vi har spesialisert oss på engasjerende historier og innhold som får din bedrift til å stå ut i mengden. En unik historie er med på å definere deg og din bedrift. Det gjør storytelling til en kraftfull måte å markedsføre seg på. 

Hvorfor storytelling?

I en verden hvor vi møter nye budskap hele tiden, trenger bedrifter mer enn bare fakta for å skille seg ut. Storytelling er kunsten å formidle budskap på en meningsfull og engasjerende måte, slik at budskapet huskes. Det handler om å skape en relasjon til kundene slik at de føler at de kjenner deg, engasjere og bygge tillit, slik at du tiltrekker deg flere kunder.

Med godt innhold i kommunikasjonskanalene dine kan du markedsføre deg på en god måte.

Hva er innhold?

Innhold er det du deler i dine kanaler for å informere, underholde eller engasjere. Innhold kan være tekst, foto, video og mye mer.

Fordelene med storytelling 

Storytelling gjør et budskap enklere å forstå. Komplekse idéer og tema blir enklere å forstå når de blir presentert som en historie fordi de vekker følelser og engasjerer.

En godt fortalt historie vil bidra til å styrke omdømmet til din bedrift. Storytelling bygger opp om din bedrift som merkevare. Storytelling er med på å bygge tillit, og at kunde har tillit til deg er en forutsetning for et kjøp. Du vil ikke handle hos noen du ikke stoler på.


Folk vil huske ditt bedskap bedre når det blir presentert som en historie. Sjansen for at de forteller historien videre og deler i sosiale medier er større. Det gjør at du når fler med ditt budskap.

Hvordan kan du bruke storytelling?

Listen over hva storytelling kan bruke til er lang. Her er noen eksempler til inspirasjon:

  • Produktlanseringer - fortell historien bak et produkt. Hvorfor ble det skapt? Hvem har laget produktet? Hvordan vil produktet endre verden eller hverdagen til kunden?

  • Fornøyde kunder - del suksesshistorier fra fornøyde kunder. La dem fortelle hvor godt produktet eller tjenesten er og hvordan produktet eller tjenesten har påvirket hverdagenderes.

  • Jubiléer og markeringer - har du noe å feire? Fortell om det.

  • Din etablererhistorie - hvorfor ble bedriften din grunnlagt? Hva er drivkraften som holder deg og teamet ditt i gang hver dag?

  • Rekruttering - fortell om bedriften din og dem som jober der til potensielt nye medarbeidere, slik at de for lyst til å jobbe i din bedrift eller samarbeide med deg. Gode medarbeiderhistorier får også dyktige medarbeidere som allerede er ansatt til å ikke slutte!


Storytelling er mer enn bare historier og markedsføring. Det er en kraftfull måte å bygge relasjoner, kommunisere og overbevise på. I hjertet av hver bedrift er det en historie som venter på å bli fortalt.

La oss hjelpe deg med å fortelle dine historier!

Tjenester

Hvorfor velge oss?

Spesialist på innholdsmarkedsføring og storytelling

Vi har spesialisert oss på godt innhold og storytelling i alle kanalene du trenger. Som nettsider, sosiale medier, nyhetsbrev og presse.
Det betyr at vi ikke er et reklamebyrå som lager absolutt alt du trenger, men vi har samarbeidspartnere som hjelper med det meste!

Ekte engasjement

Vi har et geunint ønske om at din bedrift skal nå målene du har satt. Vårt engasjement er like ekte og inderlig som om vi var deg!

Oppdatert kunnskap

Vi oppdaterer oss kontinuerlig for å alltid ha fersk kunnskap om vårt fag.
Webinarer og konferanser deltar vi på når vi har anledning. Vi har sertifiseringer fra det amerikanske selskapet Hubspot i inbound, inbound marketing, content marketing, email marketing og inbound sales.
Per-Magne har sin utdanning innenfor markedsføring, salg og kommunikasjon, mens Rita har utdanning innenfor markedsføring, kommunikasjon og journalistikk.

Stort nettverk

Vi har et stort og godt nettverk av personer og bedrifter over hele landet. For å hjelpe deg med tjenester utover vår kjernekompetanse eller kapasitet, samarbeider vi med andre dyktige bedrifter.

Oppstartbedrifter

Vi har jobbet med mange oppstartbedrifter og har et stort hjerte for dem, siden vi er en oppstartbedrift selv. Nettverket vårt innenfor entreprenørskap er stort.

Natur og bærekraft

Vi har god innsikt i saker som gjelder miljø, natur og bærekraft.  For kunder har vi gjennomført bærekraftprosjekter og kommunisert budskap om vern og bruk av natur i og utenfor nasjonalparker. Vi lager ekte innhold om ekte tiltak for miljø og klima, ikke grønnvasking. Vi har skrevet under grønnvaskingsplakaten.

Helhet og oversikt

Vi har et helhetssyn på markedsføring, kommunikasjon og salg og hva som skal til for å få alt til å henge sammen. Det får endringer til å skje i en virksomhet.  

Jobber etter inbound filosofi

Vi jobber etter inbound filosofi, det vil si at vi alltid tar utgangspunkt i kunden vi skal nå for å tilføre verdi. Vi har sertifiseringer fra Inbound-selskapet Hubspot og bruker programvaren fra Hubspot daglig i eget markedsføringsarbeid.

Lang og bred erfaring
Vi har lang erfaring i markedsføring, kommunikasjon og salg fra mange typer bedrifter, virksomheter og bransjer. Vi har hjulpet mange bedrifter og virksomheter med å fortelle sine unike historier og knyttet dem tettere mot kundene sine. Denne kunnskapen og innsikten gjennom mange år gjør at vi forstår behovet til din bedrift og kan skape skreddersydd innhold som virker.
Lang erfaring fra kjede og kjededrift

Vi har lang erfaring fra kjededrift. Det gir oss dyp innsikt i verdikjede, forretningsutvikling, konsepter og involvering. Vi har derfor god innsikt i hvordan få bedrifter og aktører til å samarbeide og hva som skal til for å få mange aktører til å gå i samme retning med felles mål.

Kommunikasjons- og innholdsplanlegging

Vi er strukturerte og kan bistå med intern og ekstern kommunikasjonsplan samt plan for innhold i alle kanaler. Vi har god erfaring med ulike planleggingsverktøy.

Fleksible og digitale
Vi er lett rigget lett og er fleksible. Siden vi er digitale, har vi "kontor" der vi til enhver tid befinner oss. Det gjør at vi kan raskt kan snu oss rundt og håndtere oppdrag over hele landet. 
Digital_kaffeprat_banner_aktuelt