Skip to content

 

 Våre tjenester 

 

 

Bedriftshistorier med storytelling

Ved hjelp av storytelling kan du effektivt formidle hva bedriften din står for, verdier, visjon og suksesshistorier. Fortell om varene og tjenestene som du tilbyr på en måte som er enklere å forstå, som skaper tillit og som engasjerer.
Et godt fortalt historie styrker omdømmet, tiltekker kunder og får nye medarbeidere til å velge nettopp din bedrift!

Les mer
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en smart måte å holde kontakt med kundene du har eller bearbeider på. Når sosiale medier blir upresise, treffer du målgruppen med et nyhetsbrev som har innhold som gir verdi for mottakeren.
Med en god plan kan du lage innholdsrike og gode nyhetsbrev jevnlig, og holde kunder og kontakter varme!

Tekst og innhold - innholdsmarkedsføring

Du må forstå kundene dine for å lage godt innhold på nettsider, sosiale medier og andre kanaler. Det handler ikke om å pøse ut tekster og irrelevant innhold, men å tilføre verdi til målgruppen.
Vi har spesialisert oss på tekst og innholdsarbeid med storytelling som metode. Med en helhetlig innholdsplan er du alltid synlig for kundene dine med godt innhold som også bygger merkevare, relasjoner med kundene og tillit. 
Har du en tekst som du vil forbedre, eller du ønsker en gjennomgang av nettsidene dine, kan vi hjelpe. Vi bidrar også med språkvask.

Digital markedsføring og sosiale medier

Sosiale medier er en effektiv måte å spre innhold på som også bygger merkevare. Med sosiale medier blir du synlig i de kanalene som er viktige for kundene dine. Det er bedre å være god i få kanaler, enn halvdårlig i mange!
Vi kan hjelpe deg med strategi for sosiale medier, innhold, publiseringsplan, publisering og annonsering. 

Presse

Vi mener at pressemeldinger er en undervurdert måte å spre informasjon til målgruppen og omverden på. Med pressemeldinger kan du løfte frem saker og tema der din bedrift får en tydelig rolle. Med pressemeldinger blir din bedrift både synlig og relevant i din regi.
Vi lager artikler til fagpresse, lokal og nasjonal presse, magasiner og øvrige publikasjoner. Samtidig lager vi versjoner til nettsider og sosiale medier, enkelt og greit.

Foto, video og drone

Vi tar bilder til artikler og sosiale medier. Enkle videosnutter til sosiale medier lager vi også.
Vi har dronesertifikat og fotograferer og filmer med drone etter behov. 

Storytelling - Tekst og innhold - Presse - Sosiale medier - Språkvask - Foto, video og drone
Digital_kaffeprat_banner_aktuelt