Skip to content
All posts

Signal Bredbånd: Lokal oppfølging viktigst for Nordlands største borettslag

20231018 Kundehistorie for Signal hero bilde

- TV og nett har blitt en betydelig del av dagliglivene våre. Da vi skulle velge leverandør for borettslaget, var det naturlig nok mange meninger om hvor raske datalinjene skulle være, hvilke TV-kanaler og hvilke strømmetjenester som skulle inngå. Den lokale oppfølgingen fra Signal avgjorde valget, forteller Kim André Slåttøy, styreleder i Galnåsmyra borettslag. 

Denne saken har fortellfortell laget for Signal Bredbånd. Målgruppen er styremedlemmer og styreledere i borettslag som står foran valg av bredbånd- og TV-løsning. Denne artikkelen er trykket i NOBL sitt medlemsblad i desember 2018. Gjennom storytelling nådde vi borettslag i samme situasjon:

Sist vår har Kim André Slåttøy stødig lost beboerne i de 340 leilighetene gjennom valget av internett og TV-løsning sammen med de øvrige styremedlemmene i Galnåsmyra borettslag.

- Ingen i borettslagsstyret trenger være nervøse for å møte misfornøyde naboer ved postkassene. Det kan vi takke den nye avtalen med Signal og Altibox for, sier Kim André med et smil.

Den sympatiske styrelederen bor i en lys og trivelig 4-roms leilighet sammen med kona Else Maren (31) og lille Olivia på fem. Her har de bodd i fire år, og her stortrives de.

Grundig og god prosess ga fornøyde beboere


Kim André og resten av styret gjorde en grundig jobb da de skulle velge TV-løsning og bredbånd for borettslaget. De innhentet tilbud fra flere aktører, og satte seg grundig inn i løsningene som ble foreslått. Signal ga styremedlemmene en solid gjennomgang av den foreslåtte løsningen i lokalene sine.

Slik ble alle i styret i stand til å svare på de mange spørsmålene fra beboerne. Det var spørsmål om alt fra pris, fart på datalinjene, hvordan den nye dekoderen som lagrer “i skyen” virker, til kanaler, opptaksfunksjonen og app.

Til slutt kunne styret presentere tilbud fra to leverandører i et eget informasjonsmøte for beboerne. Selve beslutningen var det imidlertid styret som tok. Selv om beboerne hadde mange og ulike meninger, ble prosessen opplevd som god og ryddig.

Oppfølging og kundeservice viktigst


Det var den lokale oppfølgingen og hjelpen Signal og Altibox gir døgnet rundt, hverdager som helligdager, som avgjorde valget.

- Vi vurderte det slik at uavhengig av hvilken leverandør vi valgte, så ville tekniske feil kunne oppstå. At beboerne raskt får hjelp ble viktigst for oss, når prisen ellers var riktig, forklarer Kim André.

At valget var riktig, fikk Kim André bekreftet da familien mistet nett og TV-signal en kveld han var på reise. Kona Else Maren trodde hun hadde vært borti noe med støvsugeren, men med Signal på telefonen fikk hun raskt hjelp. Kundeservice loste henne gjennom feilsøk og fikset problemet. Og det på en måte og på et språk som er forståelig for folk flest.

Borettslaget har også fått merke at Signal er en lokal aktør. Styret i borettslaget har både arrangert filmkveld for beboerne og data-Lan for ungdommene sammen med Signal.

Skreddersøm for hver leilighet

En god avtale for alle leilighetene med Signal og Altibox ligger i bunnen. Deretter kan beboerne velge økt hastighet, flere TV-kanaler eller strømmetjenester etter behov og ønske.

- Avtalen gir fleksibilitet, og vi unngår at noen i borettslaget synes de betaler for mye for noe de ikke trenger. Den friheten liker beboerne, beskriver Kim André.

Den moderne internett- og underholdningsløsningen fra Signal og Altibox ble raskt en favoritt i den lille familien. Appen og opptaksfunksjonen gjør at underholdningen blir med der familien er. De er særlig fornøyde med at de kan se på hvilken skjerm de vil; PC, mobil eller TV. Med programarkivet kan de se programmene fra sist uke når det passer.


- Vi har fått en driftssikker løsning. Det ville jo vært krise å gå glipp av “Tre nøtter til Askepott” i jula, eller at Else Maren ikke får streamet yndlingsserien, ler han.

Kontakt Signal eller styret i borettslaget om dere skal velge nett- og TV-løsning i ditt borettslag

Kim Andre Slåttøy kan se tilbake på en god prosess i Galnåsmyra borettslag. Han råder andre borettslag i samme situasjon til å ta kontakt med Signal.

Galnåsmyra borettslag har valgt en fleksibel løsning fra Signal Bredbånd

 

 

 

 

 

 

 

Olivia får sett sine programmer i TV-løsningen fra Signal og Altibox.

 

 

 

 

 

Suksesshistorier og storytelling