Skip to content

Bygg merkevare og omdømme med storytelling og godt innhold

Vi er et markedsføringsbyrå som hjelper din virksomhet med å være synlig med ekte historier som virker.

Hva vi kan hjelpe med

Storytelling

Ved hjelp av storytelling kan du effektivt formidle hva bedriften din står for, verdier, visjon og suksesshistorier. Fortell om varene og tjenestene som du tilbyr på en måte som er enklere å forstå, som skaper tillit og som engasjerer.
Et godt fortalt historie styker omdømmet ditt, tiltekker kunder og får nye medarbeidere til å velge nettopp din bedrift!

Mer om storystelling


Tekst og innhold - innholdsmarkedsføring

Du må forstå kundene dine for å lage godt innhold på nettsider, sosiale medier og andre kanaler. Det handler ikke om å pøse ut tekster og irrelevant innhold, men å tilføre verdi til målgruppen.
Vi har spesialisert oss på tekst og innholdsarbeid med storytelling som metode. Med en helhetlig innholdsplan er du alltid synlig for kundene dine med godt innhold som også bygger merkevare, relasjoner med kundene og tillit. 

Presse

Vi mener at pressemeldinger er en undervurdert måte å spre informasjon til målgruppen og omverden på. Med pressemeldinger kan du løfte frem saker og tema der din bedrift får en tydelig rolle. Med pressemeldinger blir din bedrift både synlig og relevant i din regi.
Vi lager artikler til fagpresse, lokal og nasjonal presse, magasiner og øvrige publikasjoner. Samtidig lager vi versjoner til nettsider og sosiale medier, enkelt og greit.

Sosiale medier

Sosiale medier er en effektiv måte å spre innhold på som også bygger merkevare. Med sosiale medier blir du synlig i de kanalene som er viktige for kundene dine. Det er bedre å være god i få kanaler, enn halvdårlig i mange!
Vi kan hjelpe deg med strategi for sosiale medier, innhold, publiseringsplan, publisering og annonsering. 

Språkvask

Har du en tekst som du vil ha sjekket for skrivefeil? Eller har du en tekst som du skulle fått  forbedret slik at den treffer målgruppen?
Vi gjør begge deler. 
Trenger du å forbedre tekster og annet innhold på nettsidene dine, har du kommet til riktig sted!

Foto, video og drone

Vi tar bilder til artikler og sosiale medier. Enkle videosnutter til sosiale medier lager vi også.
Vi har dronesertifikat og fotograferer og filmer med drone etter behov. 

Kort fortalt om oss i fortellfortell

Vi er et markedsførings- og kommunikasjonsbyrå som har spesialisert oss på å styrke merkevare og omdømme gjennom storytelling og godt innhold.
Vi er her for å hjelpe med å formidle de unike fortellinger som definerer deg og din bedrift på en engasjerende måte. Godt innhold, som tekster til nettsider, innlegg i sosiale medier, saker til nyhetsbrev, bedriftspresentasjoner og mye mer trenger du hele tiden!

Kundene våre kommer fra hele landet, og med vår fleksible måte å arbeide på, har vi "kontor" der vi til enhver tid befinner oss. 

fortellfortell-Rita-og-Per-Magne-Beiarfjellet2-1920x1080px-1

Tjenester