Skip to content
All posts

Gründerhistorie om Fabiola for Start Opp Salten

20231018 Gründerhistorie for Start Opp Salten 1200x900
Det er ekstra gøy å få fortelle gründerhistorien om Siv-Janne Barvik som eier Fabiola-butikken, og om etablererkurset hun deltok på. Gøy fordi vi selv har deltatt på Start Opp Salten etablererkurs og fikk drahjelp med å forme vår egen bedrift til det den er i dag, og gøy fordi vi fikk oppdraget med å fortelle om henne fra Start Opp Salten!Start Opp Salten er et etablererprogram for dem som ønsker å starte en egen bedrift, og er et samarbeid mellom kommunene i Salten pluss Røst kommune. For å markedsføre kursene har Start Opp Salten valgt å fortelle gründerhistoriene til flere av bedriftene som har deltatt tidligere.

Vi besøkte Siv-Janne, eier og driver av Fabiola-butikken  Glomfjord sentrum, vi intervjuet henne, fotograferte og filmet.

Siv-Janne Barvik deltok på etablererprogrammet i 2007, og la forretningsplanen for det som skulle bli klesbutikken Fabiola i Glomfjord i Meløy da. Til tross for at det er 14 år siden hun deltok på kurset, står visjonen hun lagde den gangen fast. Nå har hun suksess med å selge klær til kunder over hele landet med livesendinger på Facebook.

Historiene publiseres på nettsidene til Start Opp Salten, og spres på Facebook og Instagram både organisk og med annonsering.

– Jeg skal hjelpe damer med å kle seg i riktige farger og snitt som passer for dem, sier hun.

Les hele historien om Fabiola 

 

Ta en virtuell kaffeprat med oss